Just nu

Fantastiska recensioner

Vilka strålande recensioner Jill Johnsons fantastiska lyxshow That’s Life har fått! Hela fyra fyrar i Göteborgs-Posten och citat som ”När de dammiga verandabootsen och westernskjortan bytts ut mot högklackat och glittrande aftonklänningar är det tydligt att även storbandsmusiken är som skapt för Jill Johnson” och ”Det känns som om Jill Johnson i sina bästa stunder lyckas slå en bro mellan just Beyoncés extravaganta professionalism och Dixie Chicks avslappnande countryattityd”.

Dessutom får showen full pott med sina fem plus i Aftonbladet, där det bland annat skrivs att ”När hon framför ett medley av Dolly Partons största verk skiner hon som mest. Hon kallar Parton för countryns drottning utan att veta att hon börjar röra sig mot samma titel. När hon senare tar oss till Frank Sinatras New York i ett stort glansnummer känns Broadway bara några ynka steg bort” och ”Johnson är i både total kontroll och i perfekt harmoni med sitt 18-mannaband. Bandet är lika eminent som unisont och fulländar hennes varje klang”

Wow, vilken ära och stolthet att få läsa de här fina recensionerna. Fantastiskt roligt, tusen tack till hela gänget som har varit med och skapat den här magiska föreställningen!

Här kan du läsa Aftonbladets recension i sin helhet.

Här kan du läsa Göteborgs-Postens recension i sin helhet.

 

Kommentera