Just nu

Tack Sverige – mot Stockholm!

Vilken fantastisk turné det har varit och oj, vilka hyllningar vi har mött. Så roligt! Efter succén i Göteborg har segertåget bara fortsatt ut i Sverige och samlat på sig femma efter femma under sin stora, rikstäckande turné. Jill Johnson har med den här showen seglat upp som Sveriges idag absolut hetaste artist och har belönats med fler femmor än någon annan någonsin gjort förut. Med That’s Life har hon bestigit tronen och Jill har inga planer på att komma ner.

Turnén hade sina sista föreställningar nu i helgen men än kan publiken inte riktigt få nog. Det var inte planerat från början, men kravet kom och Jill Johnson har gett vika. Så nu återstår, efter mycket pusslande i hennes pressade schema, 13 föreställningar på China Teatern i Stockholm. Vi ser fram emot att även vår huvudstad får ett antal föreställningar av den bejublade That’s Life. Men skynda er för det här är absolut sista chansen att se succén, det vill du inte missa!

Kommentera